Sowelu Healing

Helende producten ter ondersteuning van rouw en verdriet.

Wie ben ik

Ik ben Sara, een IJslandse spirituele Viking. Ik voelde al jaren dat ik meer wilde betekenen voor anderen. Maar hoe…. Daar kwam ik niet uit.

Van jongs af aan heb ik een fascinatie gehad voor de schoonheid van edelstenen. Later ben ik mij gaan verdiepen in de energieën die zij met zich meedragen. Toen ik drie jaar geleden mij daarnaast ook ben gaan verdiepen in de kracht van geur op je gemoedstoestand, gingen er wat radartjes werken….

Afgelopen jaar besloot ik weer de boeken in te duiken van de Meander uitvaartopleiding, en heb deze afgelopen april succesvol heb afgerond. Tijdens deze prachtige reis viel alles opeens samen en werd mijn pad duidelijk; Mensen in rouw en verdriet; warmte, licht en levenskracht toereiken in de vorm van helende geur composities en de kracht van edelstenen.

Maar ook wil ik uitvaartondernemers inspireren en laten zien hoe het gebruik van geur een mooi en helend rituele toevoeging kan zijn in hun vakgebied.

De kracht van aromatherapie

Je brein is een magisch orgaan. Het reptielenbrein zorgt ervoor dat wij kunnen ademhalen en willen overleven, het mensenbrein zorgt dat wij kunnen leren en ons kunnen aanpassen aan nieuwe situaties, maar het zoogdierenbrein is wat mij betreft de plek waar de echte magie plaatstvindt. Hier zit ons limbische systeem dat te maken heeft met emotie, motivatie en (emotioneel) geheugen.

Dit deel van de hersenen is in feite verantwoordelijk voor onze emotionele reactie op onze omgeving. Hier wordt de geur niet alleen waargenomen, maar ook werkelijk beleefd. Dit gebeurt de hele dag door onbewust. Maar door het gebruik van een helende geurfrequenties kun je je brein positief beïnvloeden en jezelf of iemand die dit nodig heeft een steuntje in de rug geven.

Elke geur heeft zijn eigen frequentie. Deze frequentie beïnvloedt zonder dat je het doorhebt je gemoedstoestand. De geurfrequenties van Sowelu Healing zijn zo afgesteld dat zij bijzonder goed ondersteunen in tijden van rouw en intens verdriet. Zo helpt Rozenhout bij het creëren van een zachte sfeer waardoor je blokkades kan verzachten. En werkt Bergamot Reggio op het hart en doet het ontspannen. 

Mooi en helend uitvaartritueel

Het brengen van schoonheid en eigenheid aan uitvaarten, kan jou als uitvaartbegeleider onderscheiden van andere en laat een blijvende positieve herinnering achter bij de families die jij ondersteunt. Door het gebruik van een diffuser in combinatie met de etherische olie Guidance van Sowelu Healing, creëer je naast schoonheid en eigenheid, ook een ambiance waarin je de rouwende families ondersteunt in hun gemoedstoestand. Met aromatherapie kan je namelijk het limbisch systeem van de hersenen, een gebied dat de emotionele reacties zoals herinneringen en gemoedtoestand regelt via geurreceptoren, positief kan beïnvloeden. Verder is het inzetten van essentiële olie een fijne tegenhanger als het gaat om praktische ondersteuning zoals: het maskeren van vervelende geurtjes en het weghouden van insecten.

Opstelling met rouwdoeken.nl blauw

Mooi en helend cadeau

Ben jij als uitvaartbegeleider op zoek naar een passend geschenk voor de families die jij bijgestaan hebt? De producten van Sowelu Healing zijn hier uitermate geschikt voor. Hoe mooi is het om een blijvende herinnering achter te laten bij gezinnen die tevens helends en mooi zijn.

Of het nou een enkel product of bijvoorbeeld een set is die je wilt aanbieden, ik ga graag met je in gesprek over de mogelijkheden en om je de inkoopvoorwaarden uit te leggen.

Geur frequentie Guidance

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *