Sowelu Healing

Helende producten ter ondersteuning van rouw en verdriet.

Sowelu uitvaart

Koel hoofd, warm hart vakkundige begeleiding naar een liefdevol afscheid
Contact

Naast mijn missie om mensen in tijden van rouw en verdriet te ondersteunen, is het begeleiden van uitvaarten een andere passie van mij. Met mijn Instagram account maak ik dit onderwerp bespreekbaar en deel ik inspiratie. Op mijn website Sowelu Uitvaart lees je wat je van mijn dienstverlening kan verwachten en waar ik voor sta.

Hoe gaat Sowelu uitvaartbegeleiding te werk?

Courage familie sfeerbeeld 2

Liefdevol

Hartverwarmend kussen sfeerbeeld 1

Gedetailleerd

Courage familie sfeerbeeld 2

Daadkrachtig

 Goed afscheid nemen is belangrijk. Na de uitvaart breekt er namelijk een periode aan waarin jullie rouw en liefde mee gaan nemen in de rest van jullie leven. Het is dus belangrijk dat de week na het overlijden en de dag van het afscheid goed verloopt, omdat deze van invloed zijn op het rouwproces.

Ik ben er voor jullie vanaf het moment van ons eerste contact. Dit kan via een voorgesprek of bij het melden van overlijden zijn. Jullie mogen mij alles vragen, niets is gek. Ik werk zelfstandig met een mooi netwerk aan leveranciers om mij heen. Hierdoor zijn de kosten transparant, is er veel ruimte voor jullie wensen en behoeftes en hebben jullie hoofdzakelijk met 1 gezicht te maken van het moment van overlijden tot aan de uitvaart. Ik werk vanuit Purmerend, maar ook als je in Noord-Holland of daarbuiten mij nodig hebt, help ik jullie graag. Lees bij het kopje begeleiding wat ik voor jullie kan betekenen.

Uitvaart inspiratie

Rouwboeket Berghroos licht roze
Troostmannetjes van Kunst en Kist
Gebreide wade van Zacht Afscheid
Opbaring met wade van rouwdoeken.nl en aroma diffuser van Sowelu Healing.
Shiro Urn